Programma Oranjefeesten 2018

Bekijk hieronder het programma van de Oranjefeesten 2018. Natuurlijk zijn wij nog volop bezig om het feest tot in de puntjes te organiseren. Vandaar dat nog niet alle onderdelen bekend zijn. Zodra we meer weten, lees je het hier!

Klik op een van de dagen om te zien welke activiteiten er op die dag te doen zijn. Wil je meer informatie over een van de activiteiten of wil je je aanmelden voor Bossabal of Nieuwleusen Got Talent? Klik dan op de naam van die activiteit.

Oranjefeesten 2018 begint over