Aanmelding Bossaball en Nieuwleusen Got Talent gestart

Het is vanaf nu mogelijk om je op te geven voor Bossaball of Nieuwleusen Got Talent!

Dus ben jij die sterspeler op het volleybal- of voetbalveld, heb jij de meest ingewikkelde salto in huis of gewoon zin om te sporten met je vrienden? Meld je dan aan voor Bossaball.
Is sporten niets voor jou, maar ben jij de nieuwe Ariana Grande, Ed Sheeran, Armin van Buuren of kun jij iets wat een ander gewoon niet kan? Laat het dan zien en meld je aan voor Nieuwleusen Got Talent

Bossaball

Oranjefeesten 2018 begint over