Voorinschrijving Oranje Open Dart gestart

Zin om op zondagmiddag 2 september een potje te darten? Ben jij de nieuwe Barney en daag jij je vrienden uit om, onder genot van een biertje / fris, een wedstrijdje te spelen?

Schrijf je dan alvast in voor Oranje Open Dart.

Na de eerste editie vorig jaar ook dit jaar weer een Oranje Darttoernooi, maar wel op een ander moment in de week: op de zondag namiddag aan het begin van het Oranjefeest.
We hopen natuurlijk dan op nog meer deelnemers en publiek en maken er samen een gezellige middag van.

Klik hier om je aan te melden voor Oranje Open Dart

Inschrijven is ook aan de kassa mogelijk tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang van het Darttoernooi. Inschrijfgeld aan de kassa is €7,50.

Oranjefeesten 2018 begint over