Bossaball

Door velen werd Bossaball vorig jaar toch wel gemist. Daarom hebben wij er voor gekozen om dit jaar tijdens de Oranjefeesten opnieuw een Bossaball-competitie te organiseren. Bossaball is een combinatie van volleybal, voetbal en gymnastiek. Dit spel wordt gespeeld op een springkussen met daarin twee trampolines. Twee teams van vijf personen spelen tegen elkaar om de meeste punten te behalen. Bossaball vindt plaats op woensdagmiddag van 16:00-20:00 uur. Ben jij 15 jaar en ouder en lijkt dit jou wat?

Klik hier om je aan te melden voor Bossaball

Promo Bossaball

Oranjefeesten 2018 begint over