Oldtimertocht Nieuwleusen

Op woensdagavond trekt een stoet van mooie oldtimers door het dorp, zij vertrekken vanaf 18.45 uur van het evenemententerrein.
Meerijden? Verzamelen op het terrein vanaf 18.00 uur, aanmelden = niet nodig!

Om 19.30 uur zijn de deelnemers terug op het evenemententerrein en showen hun voertuigen

De route is uiterlijk vanaf de middag voor de rondrit te vinden op onze website. Houd daarom www.oranjevereniging-nieuwleusen.nl in de gaten en zoek een mooi plekje langs de route uit.

Oldtimerrit

Oranjefeesten 2018 begint over