Pre-order fotoboek pre 70's rodeo

Dat de rodeo dit jaar een bijzondere editie is, dat is inmiddels wel duidelijk.
Speciaal daarvoor maken wij dit een uniek rodeoboek met een sfeerimpressie in beeld en van alle deelnemende auto's gedetailleerde informatie en foto's van aanschaf tot aan verschijning bij de concours d'elegance.

Mooi om later nog eens terug te kijken en een uniek collectorsitem voor de echte rodeofan! Alle deelnemers aan de rodeo krijgen gratis een exemplaar.
Wil jij zeker weten een exemplaar in jouw boekenkast hebben staan, reserveer dan nu alvast. Het boek kost slechts €14,95 en daarvoor bezorgen we 'm ook nog eens bij je thuis!

Klik hier om het fotoboek te reserveren

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk hieronder enkele recente foto's van auto's die op 8 september aan de start zullen verschijnen!