LET OP: DIT ARTIKEL DIENT NOG AANGEPAST TE WORDEN. 

 

 DE INSCHRIJFTERMIJN IS GESLOTEN

Het is weer zover! Als Nieuwleusenaar kan je weer inschrijven voor de autorodeo van Nieuwleusen op zaterdag 9 september aanstaande.

Net als vorig jaar gaan we weer voor een volledige digitale inschrijving. Inschrijven en betalen kan dus alleen nog maar online. Ook de betaling moet vooraf plaatsvinden (dit gaat via iDeal).

 

Wil je mee doen maar lukt het online inschrijven niet? Mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Hoe werkt de inschrijving?

Je vult onderstaande formulier in en drukt op verzenden. Vervolgens moet je een account aanmaken en komt er een iDeal scherm. Daar betaal je het inschrijfgeld (€25,00) en eventueel het lidmaatschapsgeld voor 2017 (slechts € 5,00, niet verplicht).

Lotingsavond - vrijdagavond 16 juni 2017 om 20.00 uur bij ’t Witte Peerd in Nieuwleusen 

In het verleden werd de loting altijd op een woensdag gedaan en de avond werd altijd goed bezocht. Alleen hoorden we met regelmaat dat het wel jammer was dat je de volgende dag gewoon weer moest werken en daarom hebben we het dit jaar verzet naar de vrijdagavond. 

Tijdens deze lotingsavond hoor je definitief of je mee kan doen. Het is niet verplicht om aanwezig te zijn bij de lotingsavond maar op deze avond bespreken we de (wijzigingen op) de regels en kan je vragen stellen. En als belangrijkste: Als er meer inschrijvingen zijn dan we aankunnen op het rennerskwartier dan vind op deze avond de loting plaats zodat je kan kan zien dat de loting eerlijk gaat.

Mocht je uitgeloot worden dan krijg je natuurlijk z.s.m. je inschrijfgeld terug op het bankrekeningnummer wat je hebt gebruikt voor de betaling. Het inschrijfgeld hoef je dus alleen te betalen als je echt mee mag doen.  

Mocht je besluiten dat je niet mee gaat doen omdat je de auto niet af hebt of omdat je haar niet goed zit dan krijg je je inschrijfgeld niet terug. Alleen als er een medische verklaring is kan je het terugkrijgen. 

Mochten we vol zitten dan kan je jezelf op een reservelijst laten zetten. Je krijgt dan van ons het verzoek om het inschrijfgeld per ommegaande te betalen. 

Voor de volledigheid geven we nogmaals aan dat je op de avond zelf NIET meer kan inschrijven! Dit kan alleen online tot en met 11 juni 2017.

Bij de inschrijving hieronder heb je een aantal keuzes die we willen toelichten:

Wie mogen er mee doen?

De afgelopen jaren hebben we gezien dat er heel veel animo is om mee te doen aan de autorodeo in Nieuwleusen. We hebben daarom de volgende regels vastgesteld:

  • Alleen als inwoner van (kerkelijk) Nieuwleusen mag je meedoen aan de autorodeo. De enige uitzondering die we maken is voor de mensen die net verhuisd zijn uit Nieuwleusen of voor studie tijdelijk uitwonend zijn. Voordat we gaan loten vallen eerst de oud-inwoners af en daarna de studenten. Deze groep komt dan bovenaan op de reservelijst. 
  • Heb je geen band met Nieuwleusen dan heeft inschrijven echt géén zin. (Mailen, smeken helpt ook niet ... ;)
  • Voor de lotingsavond gaan we een en ander controleren en als blijkt dat je de gegevens oneerlijk hebt ingevuld dan geven we je inschrijfgeld aan een lokaal goed doel en word je uitgesloten van deelname. Vul het formulier dus gewoon eerlijk in en anders... Alvast bedankt namens het goede doel. ;)

 

Lidmaatschap

Als lid van de Oranjevereniging help je ons om activiteiten te organiseren tijdens Koningsdag en tijdens de Oranjefeesten. Je kan dan o.a. denken aan de kinderspelen, optochten, en de brunch op Koningsdag. Wij zijn dus blij met elke euro omdat we daardoor een feest kunnen neerzetten voor iedereen in het dorp. Het is echter niet verplicht om lid te zijn van de Oranjevereniging om mee te kunnen doen aan de autorodeo. In het formulier kan je de voorkeur aangeven. (standaard staat het wel op “ja”)

Doorgeven gegevens auto (en voorkeurnummer)

Na de lotingsavond krijgt iedere deelnemer van ons een email waar de gegevens van de auto op ingevuld kan worden. Daarna gaan we de manches indelen en het programmaboekje laten maken. Met het doorgeven van de auto krijg je ook dit jaar weer de mogelijkheid om een voorkeursnummer in te vullen, we volgen daarbij de lijst zoals die gebruikt wordt in Emmen. Het nummer kan je dus nog niet doorgeven bij de inschrijving. Dit kan pas bij het doorgeven van de auto.

Algemene zaken

Wij organiseren de autorodeo dit jaar al voor de 49e keer en het is een fantastisch evenement wat we nog graag de komende jaren willen blijven organiseren. We hebben daarom regels opgesteld zodat het zo veilig mogelijk kan verlopen. We verwachten daarom ook van de deelnemers en de monteurs dat ze zich houden aan het reglement en voorwaarden. Deelname is dan ook alleen mogelijk door je te houden aan de regels van de organisatie. 

 

Bevestiging Inschrijving

Als je het formulier hebt ingevuld en de betaling hebt gedaan krijg je op het opgegeven e-mailadres een bevestigingsmail. Pas als je deze binnen hebt is de inschrijving definitief! Krijg je geen mail kijk dan even in je SPAM-box. Normaal gesproken ontvang je binnen 5 minuten de bevestigingsmail.

Verzekering

Als Oranjevereniging sluiten we een (dure) verzekering af voor schade toegebracht aan het publiek. Dit hoef je dus als rijder niet meer zelf te regelen. Het is echter voor ons niet mogelijk om een verzekering af te sluiten voor schade die je als rijder zelf oploopt of toebrengt aan een ander op het rodeoterrein of het rennerskwartier. Rijders en monteurs zijn dus volledig voor EIGEN RISICO op het rodeoterrein of het rennerskwartier. Door het betalen van het inschrijfgeld en het betreden van het terrein verklaar je ook dat je daarvan op de hoogte bent en de organisatie dus op geen enkele wijze aansprakelijk zal stellen voor welke materiële of immateriële schade dan ook.

Mochten er nog onduidelijkheden en/of vragen zijn dan horen we het graag! Je kan ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op Facebook/autorodeo.nieuwleusen.


 

Onze Hoofdsponsoren

  • 1

Volgende evenement

Oranjefeesten 2019 begint over
Als lid van de Oranjevereniging helpt u ons met het organiseren van de jaarlijkse evenementen.

Over ons

De evenementen van de Oranjevereniging worden mogelijk gemaakt door alle bezoekers van onze evenementen, de ruim 1200 leden, sponsoren en de vele vrijwilligers die meehelpen om er een mooi dorpsfeest van te maken.

   

Contact gegevens

Voor informatie, vragen en/of andere opmerkingen kunt u ons een mail sturen via anderstaand mailadres:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Verdere correspondentie kunt u versturen naar ons postadres:
 Oranjevereniging Nieuwleusen e.o. - Postbus 27 - 7710 AA Nieuwleusen