Inschrijving Pubquiz

Leuk dat jullie je als team willen aanmelden voor de pubquiz op woensdag 4 september. Via dit formulier kun je je aanmelden en betaal je meteen via iDeal het inschrijfgeld van € 5,00 per team. Het inschrijfgeld komt in zijn geheel ten goede aan het goede doel van dit jaar: het Hospice Dalfsen.

De belangrijkste informatie:

• - Woensdag 4 september in de feesttent, evenemententerrein aan de Bosmansweg;
  • - Inloop vanaf 20.00 uur, aanvang pubquiz 20.30 uur;
  • - Inschrijfgeld per team € 5,00;
  • - Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 5 leden.

Heb je voor of na je aanmelding nog vragen over de pubquiz, stuur dan gerust een e-mail naar oranjevereniging.nieuwleusen@gmail.com of een DM via facebook.

Om mee te kunnen doen aan de Pubquiz, willen we graag weten wie er in jouw team zitten. Er kunnen maximaal 5 personen per team meedoen.

De eerste persoon is tevens het contactpersoon van jullie team. Vul daar ook je mailadres in.

Teamnaam(*)

Voornaam(*)