Pas op met doorverkochte kaarten!

Nu de zaterdagavond is uitverkocht horen ook wij dat er een handel ontstaat in kaartjes.

Let hierbij op dat je goede afspraken maakt zodat je zeker weet dat je je kaart echt krijgt en dat het echt geldig is. Elke kaart is uniek en kan maar één keer gescand worden. Als je een kopie koopt en het is al gescand dan kunnen we je niet naar binnen laten.

Dus als je een kaart overneemt zorg dan dat je zeker weet dat het goed is.
Voor een dichte deur staan is voor jou niet leuk maar voor ons ook niet leuk. We willen een gezellig en veilig feest organiseren dus we laten er echt niet meer in en komen er geen extra kaarten meer beschikbaar.

Vol is dus echt vol ....

gevaar

Koningsdag 2020 begint over