Extra kaartverkoop Oranjefeest 2022

Yess, goed nieuws voor iedereen die misgreep en nog geen kaartje voor de vrijdagavond of zaterdagavond van het Oranjefeest heeft bemachtigd!
EXTRA KAARTEN IN VERKOOP: de extra verkoop start woensdag 24 augustus om 10.00 uur!
Houdt onze websitel in de gaten voor de juiste link!

•  height=

De Oranjefeesten 2023 beginnen over

De evenementen van de Oranjevereniging worden mogelijk gemaakt door alle bezoekers van onze evenementen, de ruim 700 leden, sponsoren en de vele vrijwilligers die meehelpen om er een mooi dorpsfeest van te maken.