Fiets- en oldtimerroute langs versierde straten 2018

Er is weer een mooie route samengesteld die langs alle versierde straten in ons dorp gaat. Op dinsdagavond 4 september is deze route erg leuk om per fiets te doen, omdat dan de jurering van de versierde straten plaatsvindt. Er zal dus veel reuring en gezelligheid in alle straten zijn. Op woensdagavond 5 september is dit tevens de route die door de optocht van oldtimers gereden wordt. Vertrek dan vanaf het evenemententerrein rond 18.45 uur.

KLIK HIER VOOR DE ROUTE