Koningsdag 2019: Terugkijken!

Koningsdag 2019: Nog even nagenieten met de foto's

Even leek de hele dag in het water te vallen. De gehele ochtend kwam de regen met bakken uit de lucht. Helaas, niks aan te doen, maar de aubade en de optocht met versierde fietsen waren zonder regenjas en paraplu dit jaar niet te doen.

Gelukkig klaarde het weer 's middags op. Voor de kleine buitjes die 's middags nog vielen, stonden tenten klaar, zodat iedereen droog kon genieten van de brunch en natuurlijk de muziek en een lekker biertje of glaasje fris.

Inmiddels staan de foto's online, dus wil jij nog even nagenieten van deze geslaagde dag, klik dan hier!

Koningsdag2019