Online voorverkoop tickets Oranjefeest 2021

Goed nieuws, op vrijdag 12 en zaterdag 13 november organiseren we twee feestavonden op het evenemententerrein.
Vrijdagavond de band Broadway, zaterdag 538 DJ's on Tour! Entreekaarten voor beide avonden zijn alleen in de online voorverkoop te verkrijgen.
Die verkoop start op zaterdag 6 november aanstaande, om 10.00 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk.

Belangrijk:
- Kaarten zijn niet offline verkrijgbaar en er is dus geen kaartverkoop aan de tent
- Maximaal 4 kaarten per avond per bestelling
- Alleen een entreekaartje is niet voldoende: toegang tot de feesttent is alleen op vertoon van een officiële QR-code of bewijs van testen voor toegang, een geldig ID-bewijs en een entreekaart

De Mini-Oranjefeesten 2021 begint over

De evenementen van de Oranjevereniging worden mogelijk gemaakt door alle bezoekers van onze evenementen, de ruim 700 leden, sponsoren en de vele vrijwilligers die meehelpen om er een mooi dorpsfeest van te maken.