Uitslag versierde straten 2019

De winnaars van de versierde straten 2019 zoals bepaald door de jury, een afvaardiging van de Oranjevereniging Hasselt:

1. Stekelbaars (111 punten)
"Jury werd enorm enthousiast door de hele straat ontvangen. Gekozen voor een, voor jullie, erg actueel en belangrijk thema. Goed uitgewerkt, het statement kwam goed over."

2. Meeleweg (109 punten)
"Jury waande zich echt in de Efteling. Heel goed uitgewerkt en knap de gehele lengte van de straat gebruikt."

3. Ruitenveen (97 punten)
"Leuk thema, knap om zo'n groot stuk uit te werken in 1 thema. Goed verlicht en wat een fijn ontvangst. Klein minpuntje namens de jury: het water dat we over ons heen kregen ;)"

Aanmoedigingsprijs: Pr. Beatrixlaan (95 punten)
Grote plus voor de afwerking en het materiaalgebruik. Het was nog wel wat klein en eenvoudig, vandaar deze aanmoediging!"

Koningsdag 2020 begint over