Verspreiding feestvlaggetjes

In een jaar waarin (bijna) alles tegenzat, hebben we toch ook nog goed nieuws! Onze nieuwe feestvlaggetjes worden deze week huis-aan-huis verspreid.
Het is al weer enkele jaren geleden dat elk huishouden een vlaggenlijn van ons heeft gekregen.

Met alle nieuwe huizen en inwoners en de slijtage van de vlaggetjes, leek het ons goed jullie van gloednieuwe exemplaren te voorzien. Deze week krijgt elk huishouden in Nieuwleusen en directe omgeving (zonder NEE/NEE of NEE/JA sticker) een pakket bezorgd.

Woon je in Nieuwleusen of omgeving en heb je uiterlijk 4 oktober nog geen vlaggetjes ontvangen? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vlaggetjes OV Nieuwleusen
📸: Bommel's Fotoshop

Oranjefeesten 2021 begint over

De evenementen van de Oranjevereniging worden mogelijk gemaakt door alle bezoekers van onze evenementen, de ruim 700 leden, sponsoren en de vele vrijwilligers die meehelpen om er een mooi dorpsfeest van te maken.