Wel of geen Oranjefeest?

We snappen dat iedereen graag wil weten of het Oranjefeest door gaat of niet. Dat weten wij op dit moment ook nog niet. We wachten de persconferentie van vanavond (vrijdag) 19.00 uur af en zullen daarna zo snel mogelijk via dit kanaal duidelijkheid geven.

Mocht naar aanleiding van de persconferentie blijken dat het Oranjefeest één of beide avonden niet door kan gaan, dan ontvangt iedereen die een kaartje heeft gekocht, zijn of haar geld terug. In dat geval hoef je zelf GEEN actie te ondernemen.

De Mini-Oranjefeesten 2021 begint over

De evenementen van de Oranjevereniging worden mogelijk gemaakt door alle bezoekers van onze evenementen, de ruim 700 leden, sponsoren en de vele vrijwilligers die meehelpen om er een mooi dorpsfeest van te maken.