Oranje Open Dart

Na de eerste editie vorig jaar ook dit jaar weer een Oranje Darttoernooi, maar wel op een ander moment in de week: op de zondag namiddag aan het begin van het Oranjefeest.
We hopen natuurlijk dan op nog meer deelnemers en publiek en maken er samen een gezellige middag van.

Klik hier om je aan te melden voor Oranje Open Dart

Inschrijven aan de kassa is mogelijk tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang van het darttoernooi (15.45u). Inschrijfgeld aan de kassa €7,50.

Oranje Open Dart