Aanmelden lidmaatschap

Draag jij de Oranjevereniging een warm hart toe en geniet jij ook ieder jaar weer van de activiteiten welke de Oranjevereniging Nieuwleusen op Koningsdag en tijdens de Oranjefeesten organiseert? Word dan voor 5 euro per jaar lid van de Oranjevereniging!

Lid worden is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, betaal je lidmaatschap gemakkelijk via iDeal en geef toestemming voor een automatische incasso voor de jaren erna. Let op: je lidmaatschap is enkel geldig wanneer de iDeal betaling correct is uitgevoerd! Vragen? Dan kun je ons natuurlijk altijd bereiken via het contactformulier.

Voornaam(*)
Invalid Input

Achternaam(*)
Invalid Input

Adres (*)
Invalid Input

Huisnummer(*)
Invalid Input

Postcode(*)
Invalid Input

Woonplaats(*)
Invalid Input

E-mailadres (*)
Vul hier een correct en volledig e-mailadres in.

IBAN(*)
Invalid Input

Vul hierboven het bankrekeningnummer in waarvan d.m.v. een automatische incasso jaarlijks de contributie afgeschreven kan worden.

Invalid Input

Door hieronder 'Ik ga akkoord' aan te vinken, geef je de Oranjevereniging Nieuwleusen toestemming om jaarlijks de contributie d.m.v. een automatische machtiging af te schrijven. Je verklaart daarbij de gegevens op de vorige pagina compleet en naar waarheid in te hebben gevuld.Na het voltooien van de betaling van het lidmaatschapsgeld, ontvang je van ons een mail waarin de contractgegevens van de automatische incasso zijn weergegeven. Handig voor je eigen administratie en zo weet je meten welke gegevens wij van jou in ons bestand hebben!

(*)

Invalid Input

Je eerste jaar lidmaatschap kun je eenvoudig hieronder betalen via iDeal. De volgende jaren incasseren we het automatisch via een automatische incasso. Zo heb jij er geen omkijken meer naar en is het voor ons ook wat minder werk.
Je lidmaatschap stopzetten is uiteraard te allen tijde mogelijk!

Totaal EUR.
0.00 EUR

Onze Hoofdsponsoren

  •  height=
  •  height=
  • 1
  • 2

Volgende evenement

De Oranjefeesten 2023 beginnen over
Als lid van de Oranjevereniging helpt u ons met het organiseren van de jaarlijkse evenementen.

Over ons

De evenementen van de Oranjevereniging worden mogelijk gemaakt door alle bezoekers van onze evenementen, de ruim 700 leden, sponsoren en de vele vrijwilligers die meehelpen om er een mooi dorpsfeest van te maken.

   

Contact gegevens

Voor informatie, vragen en/of andere opmerkingen kunt u ons een mail sturen via anderstaand mailadres:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Verdere correspondentie kunt u versturen naar ons postadres:
 Oranjevereniging Nieuwleusen e.o. - Postbus 27 - 7710 AA Nieuwleusen