Word sponsor

Het organiseren van activiteiten kost geld, veel geld. De Oranjevereniging zal tegenover deze uitgaven ook inkomsten moeten genereren. Gelukkig draagt het bedrijfsleven de Oranjevereniging een warm hart toe. Op deze manier proberen we de activiteiten gratis of tegen een laag tarief toegankelijk te maken.

Om voor de toekomst de activiteiten zeker te kunnen stellen is het bestuur op zoek naar (meer) sponsoren. Op deze manier kunnen de toegangsprijzen laag blijven. Daarnaast is financiële ondersteuning noodzakelijk om de gratis activiteiten van de Oranjevereniging, zoals de Koninginnedag activiteiten, de peutermiddag, de kinderspelen, een zakje fruit of een ijsje voor de kinderen te continueren.

Zonder sponsoring zullen de gratis activiteiten moeten worden geschrapt en/of de toegangsprijzen fors worden verhoogd. Dit kan nooit de bedoeling zijn van een gemeenschapsfeest. Daarom zijn wij op zoek naar sponsoren. De Oranjevereniging wil haar sponsoren ook iets bieden voor de financiële steun die zij ontvangt. Ons sponsorbeleid hebben we in pakketten gegoten. Graag nodigen wij u uit om hierover eens met ons van gedachten te wisselen. Door uw sponsoring kan een positieve bijdrage worden geleverd aan een kwalitatieve ontwikkeling van de van Oranjefeesten. De Oranjefeesten genieten in Nieuwleusen en omgeving een goede bekendheid, een groot maatschappelijk draagvlak en worden jaarlijks door vele bezoekers bezocht.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Uw naam(*)
Vul hier uw naam in.

Uw mailadres(*)
Vul een geldig mailadres in.

Uw bericht(*)
Invalid Input

Vul de Captcha-code in(*)
Vul de Captcha-code in
Refresh Invalid Input

Onze Hoofdsponsoren

  •  height=
  •  height=
  • 1
  • 2

Volgende evenement

De Oranjefeesten 2023 beginnen over
Als lid van de Oranjevereniging helpt u ons met het organiseren van de jaarlijkse evenementen.

Over ons

De evenementen van de Oranjevereniging worden mogelijk gemaakt door alle bezoekers van onze evenementen, de ruim 700 leden, sponsoren en de vele vrijwilligers die meehelpen om er een mooi dorpsfeest van te maken.

   

Contact gegevens

Voor informatie, vragen en/of andere opmerkingen kunt u ons een mail sturen via anderstaand mailadres:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Verdere correspondentie kunt u versturen naar ons postadres:
 Oranjevereniging Nieuwleusen e.o. - Postbus 27 - 7710 AA Nieuwleusen