Zondag 3 september

Tekst van de dag mag jij bepalen, Dorien

10.30 - 14.00 uur

Mevrouw Vlinder en orkest Las Paljas in de Hulstkampen

Speciaal voor de bewoners van de Hulstkampen verzorgt mevrouw Vlinder twee optredens, waarvan één samen met orkest Las Paljas uit Zwolle.  

18.00 - 21.00 uur

Oranjeloop

Maandagavond is het één en al sportiviteit rondom het evenemententerrein. Met verschillende afstanden voor verschillende leeftijden: Unicef Peuter Run (200 meter t/m 4 jaar), Unicef Kids Run (500 meter t/m 9 jaar), Schagen Infra Jeugdrun (1 mijl t/m 12 jaar), Westerman Logistics Jeugdrun (2 mijl t/m 16 jaar), Bos Bedden Run (10 kilometer vanaf 16 jaar) en GAP Run (5 kilometer vanaf 12 jaar). Inschrijven kan tot 3 september via www.ag85.nl/oranjeloop. Van de Unicef Peuter Run en Kids Run gaat het volledige inschrijfgeld naar Unicef, voor de overige afstanden is dit 1 euro per inschrijving. Parkeer- en kleedruimte is bij SV Nieuwleusen.  

On Second Day

This year, the Exhibz International Food Festival will be upgraded with lots of  activities and sub-programs

15.00 - 21.00 uur NIEUW

Megavette 122 meter lange stormbaan!

Een nieuw spectaculair onderdeel op het programma: een uitdagende stormbaan van 122 meter lang. Beeld je in: rennen, kruipen, glijden en klauteren over obstakels van allerlei soorten en maten. Het vereist kracht, snelheid en behendigheid om de baan te overwinnen! De minimale lengte om deel te kunnen nemen is 120 centimeter en het programma is ingedeeld op verschillende leeftijdscategorieën:

15.00 - 16.00 uur: vrij springen voor groep 3 tot en met 5 van de basisscholen

16.00 - 17.00 uur: vrij springen voor groep 6 tot en met 8 van de basisscholen

17.00 - 19.00 uur: competitie voor iedereen van 13 t/m 17 jaar, mooie prijzen voor de snelste deelnemers! 

19.00 - 21.00 uur: competitie voor 18 jaar en ouder in teams van 4 deelnemers, ook hier mooie prijzen voor de winnende teams!  

Klik hier om je in te schrijven als je in de categorie 13 t/m 17 jaar valt.

19.00 - 23.00 uur

Jurering + fietsroute versierde straten

Een deskundige en onafhankelijke jury beoordeelt vanavond alle versierde straten in het dorp. Daar hebben ze vast weer een flinke kluif aan want het niveau lijkt wel elk jaar hoger te worden. Wie wint dit jaar de 1e en 2e prijs voor best versierde straat en welke straat of buurt palmt de jury het meest in en wint daar een prijs voor? 

Een mooie route langs alle deelnemende straten is op dinsdag 5 september te vinden op www.oranjevereniging-nieuwleusen.nl. Fiets of wandel vooral langs alle mooie versieringen. 

Klik hier om je straat aan te melden.

On Third Day

This year, the Exhibz International Food Festival will be upgraded with lots of  activities and sub-programs

11.00 - 13.00 uur

Oranjedienst in de tent

Deze kerkdienst in de feesttent begint om 11:00 uur (tent is vanaf 10.30 uur open). Het thema is: Wie ben JIJ? De Oranjedienst zal met name in het teken staan van elkaar ontmoeten. Daarom is er na de dienst weer de mogelijkheid om onder genot van koffie, thee, limonade en broodjes elkaar te ontmoeten en te spreken. We hebben daarnaast ook als grote wens om weer uit volle borst liederen met elkaar te zingen. Meer informatie: www.kerkpleinnieuwleusen.nl en de facebook pagina Oranjedienst.

15.00 - 21.00 uur

Oranje Open Darttoernooi

Op de eerste dag van de feestweek: het Oranje Open Darttoernooi. Voor iedereen die het leuk vindt om mee te doen, spelers van alle niveaus zijn welkom. De voorinschrijving is open tot 2 september, inschrijven kan ook op de dag zelf nog: kosten zijn dan 10 euro per persoon. Ben je bang dat je moet kiezen tussen darten (kijken) of Formule 1 kijken? Niet nodig, we zenden de race uit in de tent. Nieuw dit jaar: een speciale prijs voor de beste darter uit eigen dorp!

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Want Something Extra?