Word sponsor

Het organiseren van activiteiten kost geld, veel geld. De Oranjevereniging zal tegenover deze uitgaven ook inkomsten moeten genereren. Gelukkig draagt het bedrijfsleven de Oranjevereniging een warm hart toe. Op deze manier proberen we de activiteiten gratis of tegen een laag tarief toegankelijk te maken.

Om voor de toekomst de activiteiten zeker te kunnen stellen is het bestuur op zoek naar (meer) sponsoren. Op deze manier kunnen de toegangsprijzen laag blijven. Daarnaast is financiƫle ondersteuning noodzakelijk om de gratis activiteiten van de Oranjevereniging, zoals de Koninginnedag activiteiten, de peutermiddag, de kinderspelen, een zakje fruit of een ijsje voor de kinderen te continueren.

Zonder sponsoring zullen de gratis activiteiten moeten worden geschrapt en/of de toegangsprijzen fors worden verhoogd. Dit kan nooit de bedoeling zijn van een gemeenschapsfeest. Daarom zijn wij op zoek naar sponsoren. De Oranjevereniging wil haar sponsoren ook iets bieden voor de financiƫle steun die zij ontvangt. Ons sponsorbeleid hebben we in pakketten gegoten. Graag nodigen wij u uit om hierover eens met ons van gedachten te wisselen. Door uw sponsoring kan een positieve bijdrage worden geleverd aan een kwalitatieve ontwikkeling van de van Oranjefeesten. De Oranjefeesten genieten in Nieuwleusen en omgeving een goede bekendheid, een groot maatschappelijk draagvlak en worden jaarlijks door vele bezoekers bezocht.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Naam(Vereist)